30 April 2009

.:SEKALUNG PENGHARGAAN+IKLAN:.


Alhamdulillah..
Enterpreneur Day dah selesai dgn jayanya..
Gerai IMAN pun alhamdulillah..usaha sebaik mungkin dah dilakukan oleh semua ahli IMAN..
Ramai juga yg dtg membeli...terima kasih kami ucapkan...
Dan sekali lagi gerai IMAN dinobatkan sebagai gerai terbersih & tercantik...

TAHNIAH kepada semua..

Kepada yg berpenat lelah menyediakan makanan2 utk jualan...
Geng Nasi Kerabu di Pedca..(termasuk diri sendiri..he)
Geng Kuew Tiaw Tom Yam di Mulana..
Geng Roti IMAN di Sukawening...
Geng Pameran Perubatan Islam & Dekorasi di Bale..
Geng Derma darah...termasuk Biro Pendidikan PKPMI..

Kempen derma darah pun...banyak juga yang pemurah dtg menderma darah..lebih seratus agaknya...?walaupun diri ana sendiri tak menderma darah pada hari tu...
disebabkan tidur yg tak cukup dan tekanan darah yg rendah...tak berani ambil risiko..nanti pengsan..takde pulak orang larat nak angkat...he..dan ini bkn alasan..
saya bukan lah orang yg takut jarum...=) insyaAllah lain kali cuba lagi..
"rehat cukup2 dulu lain kali ye..."..itu pesan nurse masa kat Malaysia dulu masa nak derma darah..dan ini...kali kedua pula...ish3...

Apapun...moga Allah membalas jasa kalian semua...terima kasih semua..penganjur,ahli IMAN,pembeli dan semua2.....(maaf kalau ada yg tertinggal)



  • Untuk makluman juga...

**Kempen 'Health & Hygiene' terpaksa ditangguhkan sebentar....
sementara memberi ruang kepada program2 lain yg sangat dekat2 tarikhnya...
memandangkan final exam juga lebih kurang sebulan shj lagi...
mewakili pihak IMAN...jutaan maaf atas kesulitan yg berlaku..
insyaAllah..lepas cuti nanti kita sambung balik ok...?

**Kepada sesiapa yg mahu menempah jaket IMAN lagi..sila bagi nama pada saya sebelum hari ahad ni ye...harga Rp 100k...utk saiz..sila contact saya...jaket muslimat tempah kat saya..muslimin pada dr.amad k....


**Esok dan lusa B.A.I.K akan mengadakan Seminar Comparative Religion..talk akan diberi oleh penceramah terkenal dan arif tentang perbandingan agama iaitu, Brother Shah Kirit dan adiknya Divesh Danial dari Malaysia..jom ramai2 pegi..daftar dan bayaran Rp30k..pasti bermanfaat~jangan ketinggalan..open to all muslim & non-muslim..:)




"RedhaMu Rabbi Kemuncak Impianku~"
Al-Faqirah iLa Allah
.:'abid sakina:.

10 .:KoMeN:.:

moja de guevara said...

salam... lawa jaket IMAN tu macam ikan Jaket(hehe..) kat mana beli erk??? boleh tempah 1???

nurul88 said...

w'salam..ikan jaket??IKAN?

silap taip ek..kt mna beli? dr sini la...hehe..yg dari enta tu..sample jerk...:p nway,tq la.nak tempah yg IMAN nye?buleh je...dijual2...hehe

sinar_islami said...

syabas..best pulak tgk dari jauh ni..
lain kali buat delivery tau hantar cni sure lagi laku :)
oh btw lain kali rehat cukup2 mcm pesan nurse tu..hehe kitaorg ada yg bp rendah tym tu..lari2 dulu kat kawasn padang then dtg blk..hehe blh la derma..

Anonymous said...

silap!!roti arab itu made in mulana:)

muniri-malas nak sign in

nurul88 said...

To sinar:

hehe..baik~nnt bkn takat nasi kerabu gi sna...ngan ana skali gi sana...hehe...

tringin nya nk pi sana..blanja la ana ukhti...huhu

owh..he..ok,pasni ana lari2 dlu.hee.gewd idea=)


to muniri:

ok...mulana jgk..hehe.x larat nk btlkan la...

sinar_islami said...

betul nak dtg..ckp je bila..cdgn baik tu..kalau betul jadi..thu la ana belanja..cakap je..nak suh support separuh..hehe untung saham akhirat ana kalau anti mai nk tadabbur ciptaan Dia...

bgs2 dh dpt idea bru...lompt2 skit..4o kali ke.. :)

ps::berbunga bunga hati anti nk dtg..^-^

nurul88 said...

insyaAllah..ada rezeki ana pegi ek..
skrg ni x blh lg kot..nnt ana kumpul dwet..separuh ana,sparuh lg nti blnja..wah..hehe..

iA..smbil tadabbur alam..smbil mncedok ilmu sket...

ya Allah..smpai daku ke sana 1 hari nnt...:)
mula2 g mekah dlu..round arab saudi..bru melencong ke mesir,jordan dll..wah...nk jauh jln,duit pun kena tebal la...adeh~

sinar_islami said...

serius..blh2..ana doakn.. ^-^
ahlan sgt ke sini..maih dok umh ana..jimat skit..sementara ana dok single kat bilik yg maha besar ni..hehe..

:) excited pula..bru ckp kat ummi ana sbnrnya nk g mekah..nak ronda2 sana jga..nak p UK juga..ummi kata duit kena tebal..mcm anti kata..hehe..cumel pula..kalau la duit monopoli @ saidina laku..sng citer..

ps:: pape bgi tau..teruja nk smbut..

3rdmarch said...

kuat politik gok aimanG..

nurul88 said...

to sinar:

insyaAllah..lmbt lg kot.ntah2 enti pun dh blk m'sia time 2..hehe.btul2..klu duit monopoli ke saidina ke best gak..kcik2 dlu suka guna duit tu main beli2..hehe..


to 3rd march:

kuat ke..silap entry ni..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...